ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H 25ετής εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός και η πανεπιστημιακή γνώση των στελεχών μας, μας αναδεικνύουν ως το Λογιστικό Γραφείο με το ανθρώπινο πρόσωπο που βρίσκετε πάντα δίπλα στον φορολογούμενο πολίτη και αποτελεί μια σημαντική ασπίδα στην Επιχείρησή σας.

H πρόοδος της εποχής μας, μας ώθησε να εκσυγχρονιστούμε και να σας παρουσιάσουμε μια επιχείρηση που είναι πολύ κοντά στις ανάγκες σας ώστε να μην μείνουμε περιορισμένοι στα στενά πλαίσια του φοροτεχνικού κλάδου, αλλά να λάβουμε υπόψη το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σημερινός Έλληνας.

Ξεκινώντας με βάση το λογιστήριο και αφού μας επιτρέπει η τεχνογνωσία μας, επεκταθήκαμε και στον ασφαλιστικό τομέα πραγματοποιώντας συνεργασίες με τις οποίες μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Φροντίζοντας για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, του σπιτιού σας και της επιχείρησής σας συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και τις πλέον φερέγγυες εταιρίες του κλάδου, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, την ALLIANZ και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Επίσης φροντίσαμε για την ζωή σας, την σύνταξή σας και για την νοσοκομειακή σας περίθαλψη και εμπιστευθήκαμε τον Ευρωπαϊκό κολοσσό ALLIANZ A.E. αλλά και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ώστε να είστε ασφαλισμένοι για πάντα.

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ